Voordelen

De persoonlijke benadering van ons administratiekantoor en de effectieve behandeling van uw administratie is voor u een groot voordeel. Zo kunnen wij de administratie digitaal verwerken en versturen, waardoor snelle afhandeling mogelijk is.

Betaal de laagste prijs

Een andere positief punt van onze dienstverlening is dat de kosten voor u laag blijven. De doeltreffende werkwijze en jarenlange ervaring van De Vlieger Administraties, zorgen ervoor dat wij zo min mogelijk kosten maken. Dat kostenvoordeel voeren wij door in onze diensten, waardoor u altijd de laagste prijs betaalt.

Meer nieuws

Waarom is een boekhouder belangrijk

Waarom is een een boekhouder belangrijk?

Lees verder
Wanneer is het verstandig zelf de boekhouding te doen

Wanneer is het verstandig zelf de boekhouding te doen?

Lees verder
Online boekhouden

Zeven voordelen van online boekhouden

Lees verder
Auto zakelijk of prive

Koop je jouw auto zakelijk of privé?

Lees verder
Aftrekposten

Welke aftrekposten heeft een zzp’er?

Lees verder

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.