Officieel partner ikwordzzp-er.nl

Sinds kort zijn wij officieel partner van ikwordzzper.nl. Dit platform biedt een een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende zzp’er. Het doel is om een zzp’er nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken.

Dit platform biedt hulpmiddelen voor het doorgroeien van je bedrijf, zoals uurtarief calculator, en berekening netto besteedbaar inkomen. Tevens kan je als zzp’er flinke kortingen krijgen op bijvoorbeeld verzekeringen, websites, hosting en brandstof via het ZZP ondernemerscollectief. Voor de beginnende zzp-er staat er een compleet stappenplan zodat niets vergeten kan worden en op de pagina blogs zijn er diverse handige tips voor ondernemers te vinden. In de ZZP kennisbank vind je de antwoorden op al jouw vragen als zzp’er.

Wij denken dat dit platform een toegevoegde waarde kan zijn voor alle zzp’ers.

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.