Belastingaangiften

Uw voordelen

  • Wij verzorgen de aangiften voor u
  • Transparant, juist en snel
  • Jarenlange ervaring
  • Aangiften tijdig verstuurd

Uw belastingaangiften worden altijd door de Vlieger Administraties tijdig verzorgd. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is ons eenmalig toestemming te geven. Wij verzorgen voor u daarna de rest. Uiteraard worden inkomsten- en vennootschapsbelasting aangiften vooraf met u besproken.

Welke belastingaangiftes kunnen wij verzorgen?

Wij verzorgen alle belastingaangiften: omzetbelasting, loonbelasting en de jaarlijkse inkomsten- en vennootschapsbelasting.


Onze andere diensten

Boekhouding

De Vlieger administraties verzorgt uw boekhouding van A-Z. Alle soorten bedrijven zijn bij ons welkom, van ZZP tot...

Lees verder

Salarisadministratie

De Vlieger Administraties verzorgt maandelijks uw salarisstroken en dient maandelijks uw loonaangifte in. Uw personeelsadministratie bevindt zich veilig...

Lees verder

Rapportage

Jaarlijks stellen wij volgens de huidige wetgeving uw jaarrekening op. Deze geeft u inzicht in uw vermogen en...

Lees verder

Overige diensten

Naast het verzorgen van de boekhouding en belastingaangiften kunnen wij u meer diensten aanbieden zoals: Debiteurenadministratie Om liquiditeitsproblemen...

Lees verder

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.