Over ons

Uw voordelen

  • Minder administratieve rompslomp
  • Persoonlijk contact
  • Uw boekhouding overal en altijd beschikbaar
  • Besparing op uw accountantskosten
  • Geen boekhoudkundige kennis nodig

Digitale verwerking èn persoonlijk contact 

De Vlieger administraties is een full-service administratiekantoor. Wij verzorgen je boekhouding van A-Z. Alle soorten bedrijven zijn bij ons welkom, van ZZP tot MKB. De Vlieger Administraties is een vooruitstrevend administratiekantoor. Wij verwerken je complete boekhouding namelijk 100% digitaal. Dit bespaart je tijd èn vermindert jouw administratieve last. Wij kunnen je administratie sneller in de boekhouding verwerken. Hierdoor is je boekhouding makkelijk & snel geregeld. Wij kunnen je optimaal adviseren doordat je boekhouding up to date is.

Dankzij de vergaande automatisering van de boekhouding zijn wij in staat een scherp tarief te hanteren. 

Bij boekhouding uitbesteden lees je meer over hoe de digitale verwerking van de boekhouding werkt als je de boekhouding bij ons uitbesteedt.

Naast de digitale aanlevering en verwerking staan wij voor persoonlijk contact. Heb je vragen of de behoefte om zaken persoonlijk te bespreken? Dan maken we een afspraak bij ons of komen we naar jouw toe, overleggen we telefonisch met elkaar of hebben we nauw contact via whatsapp. Je kunt ook bij ons in de avonduren terecht.

Nader kennismaken?

Wil je je boekhouding uitbesteden en wil je nader met ons kennismaken? Neem dan contact met Dennis voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We maken graag met je kennis. We kunnen dan verkennen of onze werkwijze bij jou aansluit en of het klikt. We sturen je na het gesprek een passende offerte. Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Ons team

Dennis de Vlieger

Dennis de Vlieger heeft veel kennis van het MKB. Deze kennis heeft hij opgedaan in zijn eigen boekhoud-...

Lees verder

Justyna Patulska

Justyna heeft in Polen belastingen en financieel management gestudeerd. In 2011 is zij naar Nederland verhuist en is...

Lees verder
Anita van Dam

Anita van Dam

Anita werkt al enige jaren bij ons kantoor.  Hiervoor heeft Anita heeft 14 jaar bij een collega administratiekantoor...

Lees verder

Tineke Loomans

Vanaf 2022 is Tineke ons team komen versterken. Ze stelt voor onze klanten de jaarcijfers en aangiften inkomstenbelasting...

Lees verder

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.