Salarisadministratie

Uw voordelen

  • Loonstroken altijd op te vragen
  • Duidelijk inzicht in je salarisadministratie
  • Up tot date met de nieuwste wet- en regelgeving
  • Toegang voor medewerkers via app
  • Besparing van tijd en geld

Heb je personeel in dienst of ga je personeel aannemen? Dan moet je een salarisadministratie (gaan) voeren. Je doet dan als werkgever elke maand loonaangifte en draagt het juiste bedrag aan loonheffingen aan de Belastingdienst af.

Het voeren van een salarisadministratie is specialistisch werk en hier is ook specifieke salarissoftware voor nodig. De Vlieger administraties kan maandelijks je salarisstroken maken en de loonaangifte indienen.

De salarisadministratie bevindt zich veilig in de online software. Deze is gekoppeld aan het boekhoudprogramma.

Wij voeren maandelijks de mutaties door. Je kunt de mutaties echter ook zelf invoeren. Je medewerkers ontvangen een eigen inlogcode zodat zij zelf de salarisstroken en jaaropgave online kunnen opvragen. Dit bespaart je administratieve rompslomp.

Wij hanteren een vast tarief per loonstrook en rekenen geen opstartkosten.

 

Salarisadministratie aan ons uitbesteden?

In onderstaand figuur zie je uit welke stappen de salarisadministratie bestaat.

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.