Haal verborgen kapitaal boven water

U zult het wellicht niet voor mogelijk houden, maar bij veel bedrijven ligt veel kapitaal verborgen. Wanneer u een dagje rond spit in uw bedrijf en de administratie op orde brengt, zult u merken dat u verborgen kapitaal boven water haalt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan facturen die uiteindelijk niet zijn voldaan en overgebleven geldpotjes die waren aangewend voor een bepaald doel. Al dit soort zaken kunnen zomaar onder een grote stapel papier verborgen liggen.

Effectiever kredietmanagement

Door uw administratie op orde te brengen en houden, kan er effectiever kredietmanagement plaatsvinden. Dat is iets waar veel ondernemers tegenwoordig behoefte aan hebben. Steeds vaker merken ondernemers, dat het betaalgedrag van klanten vermindert en kunnen daardoor in moeilijkheden komen. Door een goede en actuele administratie, zult u merken dat facturen eerder worden voldaan en uw liquiditeitspositie verbetert.

Verslons uw administratie niet

Laat uw administratie dus niet verslonzen en zorg ervoor dat deze altijd up-to-date is. Zo voorkomt u dat u geld laat liggen en in financiële problemen komt. Uiteraard kan De Vlieger Administraties u daar optimaal bij van dienst zijn.

Meer nieuws

Welke zakelijke kosten mag je aftrekken bij thuiswerken

Welke zakelijke kosten mag een eenmanszaak aftrekken voor een kantoor aan huis?

Lees verder
Boekhouding zelf doen of uitbesteden

Boekhouding zelf doen of uitbesteden?

Lees verder
Beste boekprogramma

Wat is het beste boekhoudprogramma?

Lees verder
Belastingaangifte ondernemer

Waar moet ik rekening mee houden bij mijn belastingaangifte?

Lees verder
ZZP administratie

Wat moet een zzp’er weten over administratie?

Lees verder

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.