Kosten boekhouder

Kosten boekhouding en belastingaangifte

Als u wilt starten als zzp-er of als ondernemer schrijft u zich in bij de Kamer van Koophandel. Daarna ontvangt u automatisch gegevens van de belastingdienst om belastingaangiften te doen. U zult er voor moeten zorgen een administratie te voeren zodat u tijdig en een correcte belastingaangifte verzorgt. In de meeste gevallen wordt u verzocht 1x per kwartaal btw aangifte te versturen en 1x per jaar een winstbelasting uit onderneming in te sturen. De winstbelasting is een onderdeel van uw normale aangifte inkomstenbelasting die vrijwel iedere particulier jaarlijks verstuurt. U kunt deze werkzaamheden ook uitbesteden aan de De Vlieger Administraties. Kosten boekhouder van een boekhouder hoeft niet duur te zijn.

Uitbesteden?

Periodiek dient u te beschikken over een juiste balans en resultatenrekening. In sommige gevallen is ook een jaarrekening verplicht. U kunt er voor kiezen om de boekhouding en belastingaangifte uit te besteden aan De Vlieger Administraties. Wij kunnen maandelijks voor u de boekhouding verzorgen en daarop volgend ieder kwartaal de btw aangifte voor u versturen. Wij nemen dit volledig voor u uit handen voor een klein bedrag per maand. De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting  kunnen wij ook voor u verzorgen.

Kosten?

Wat zijn de kosten om de boekhouding en belastingaangiften aan ons uit te besteden? Dit is mede afhankelijk van de grootte van uw administratie. Wij verzorgen uw administratie altijd op de meest efficiënte en makkelijke manier. Dit resulteert in een scherp tarief en zorgt er ook voor dat u zelf zo min mogelijk tijd kwijt bent aan uw administratie. De tijd dat u aan uw administratie besteedt kunt u immers niet besteden aan uw werkzaamheden binnen uw bedrijf. Wij hanteren altijd vaste tarieven en kunnen uw boekhouding al verzorgen vanaf € 49,- per maand. De kosten voor de aangifte inkomstenbelasting is afhankelijk van uw situatie. Hier maken wij altijd van te voren afspraken over.

Offerte

Om uw opgave te doen van de kosten van uw boekhouding sturen wij u graag vrijblijvend een offerte. Hiervoor vult u aan de rechterkant uw gegevens in. Wij nemen dan telefonisch contact  met u op voor een inventarisatie van uw onderneming. Daarna ontvangt u van ons een uitgebreide offerte op maat. Indien u wenst kunnen wij deze offerte persoonlijk met u doornemen. Nieuwe klanten bieden wij ook een gratis adviesgesprek aan. 

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.