ADMINISTRATIEKANTOOR ZOETERMEER

Betrouwbaar administratiekantoor in Zoetermeer. Zo kunt u  De Vlieger Administraties omschrijven. Wij zijn werkzaam in heel Zoetermeer en omgeving, voor grote en kleine organisaties. Met een praktische en persoonlijke werkwijze, brengen wij uw administratie en boekhouding netjes op orde. En houden we die op orde!
Wij zijn op de hoogte van alle aftrekposten en regels. Zouden die ook op uw organisatie van toepassing zijn?

Altijd overzicht

Wij verwerken uw administratie digitaal. Zo heeft u altijd en overal overzicht over uw volledige boekhouding. En heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij geloven in een persoonlijke relatie waarbij u altijd op ons kunt rekenen!

 

Regel het vandaag nog!

Vraag ons direct en vrijblijvend naar de kosten om uw administratie in Zoetermeer uit te besteden aan ons administratiekantoor. Vanaf €49,00 per maand kunnen wij u al helpen. U kunt onderaan deze pagina met ons chatten, of ons mailen en whatsappen, maar ook simpel even bellen: 085-2735974

Expert status

De Vlieger Administraties heeft in 2014 Expert status van Twinfield bereikt. Deze innovatieve boekhoudsoftware is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Veilig in de cloud kunt u uw kassa, webshop en/of CRM laten samenwerken in 1 overzichtelijke administratie.
Wij geregistreerd bij de NOABde Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.
U bent alvast verzekert van kwaliteit op onze dienstverlening.

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.