Het Administratiekantoor van de regio Leiden

Een jong, maar ervaren administratiekantoor in Leiden en omgeving, dat is een doeltreffende manier om De Vlieger Administraties te beschrijven. Met een praktische en individuele werkwijze zijn wij in de staat uw administratie en boekhouding netjes op orde te brengen en houden. Bent u op zoek naar administratiekantoor Leiden, zoek dan niet verder want wij zijn u graag van dienst!

Een eerlijke en lage vaste prijs

Tegen eerlijke en lage tarieven kunt u bij ons administratiekantoor in Leiden uw volledige administratie laten doen. U wordt volledig ontzorgd, waardoor u zich compleet kunt concentreren op waar u goed in bent. En dat is ondernemen. Wij doen de boekhouding, en u heeft weer den handen vrij om te ondernemen.

Wat u van ons administratiekantoor Leiden mag verwachten?

De ene klant is de andere niet en daarom passen wij onze dienstverlening volledig op u aan. Wij kunnen de volgende zaken voor u uit handen nemen:

  • de boekhouding
  • de loonadministratie
  • debiteurenbeheer
  • btw- en loonaangiftes
  • opstellen jaarrekening
  • voorraadadministratie
  • online inzicht in uw financiële situatie

De hele financiële administratie kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wilt u liever enkele onderdelen zelf blijven doen, dan kan dat natuurlijk. Wij vullen u graag aan als ondernemer op die onderdelen waar u geen tijd voor heeft of waar u de kennis niet van heeft.

Ontvang deskundig advies

Naast dat ons administratiekantoor uw administratie constant up-to-date houdt, adviseren wij u graag over administratieve en organisatorische oplossingen. Daarbij streven wij naar een goede relatie en samenwerking met u en uw onderneming. Om financieel en fiscaal verstandig te kunnen ondernemen, heeft advies nodig van een goed administratiekantoor. Wij verzorgen de boekhouding voor vele MKB bedrijven en geven deskundig financieel en fiscaal advies. Sinds 2017 zijn wij geregistreerd bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, hierdoor bent u verzekert van de kwaliteit op onze dienstverlening.

Direct contact

Wacht niet langer en zorg dat u vandaag nog contact opneemt met ons administratiekantoor Leiden. Voor direct contact kunt u ons telefonisch benaderen op het nummer 085 273 59 74 en via het contactformulier op deze website. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.