ADMINISTRATIE DEN HAAG

Heeft u enig idee hoeveel tijd u bespaard als u uw administratie uitbesteed aan De Vlieger Administraties?!
Wij weten welke kortingen voor u van toepassing zijn. En ook hoe uw afschrijvingen zo voordelig mogelijk te verwerken. Van salarisadministratie tot belastingaangifte en alles ertussen.
De Vlieger Administraties regelt het goed en al vanaf € 49,00 per maand.

Zo houdt u niet alleen tijd maar vaak ook nog geld over!

Altijd overzicht

Wij verwerken uw administratie digitaal. Zo heeft u altijd en overal overzicht over uw volledige boekhouding. En heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij geloven in een persoonlijke relatie waarbij u altijd op ons kunt rekenen!

Regel het vandaag nog!

Vraag ons direct en vrijblijvend naar de kosten om uw administratie in den Haag uit te besteden. U kunt onderaan deze pagina met ons chatten, of ons mailen en whatsappen, maar ook simpel even bellen: 085-2735974

Expert status

De Vlieger Administraties heeft in 2014 Expert status van Twinfield bereikt. Deze innovatieve boekhoudsoftware is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Veilig in de cloud kunt u uw kassa, webshop en/of CRM laten samenwerken in 1 overzichtelijke administratie.

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.