Danique de Jongh

Danique is gestart per december 2017. Ze heeft een achtergrond in de financiële administratie. Een aantal jaren geleden heeft ze haar MBA diploma behaald. Ook heeft ze veel kennis op boekhoudkundig gebied. Danique heeft een aantal jaren als zelfstandig ondernemer gewerkt waardoor ze deze kennis ook kan toepassen bij ons op het administratiekantoor. Je kunt bij haar terecht voor vragen over de boekhouding en omzetbelastingen.

Binnen ons team verzorgt Danique de (online) boekhoudingen en btw aangiften voor onze klanten.  U kunt Danique bereiken via de email danique@dvadministraties.nl of telefonisch 0852737995 (ma. 09.00-17.00 en di.do 09.00 – 15.00)


Collega's

Dennis de Vlieger

Dennis de Vlieger heeft veel kennis van het MKB. Deze kennis heeft hij opgedaan in zijn eigen boekhoud-...

Lees verder

Justyna Patulska

Justyna heeft in Polen belastingen en financieel management gestudeerd. In 2011 is zij naar Nederland verhuist en is...

Lees verder

Anita van Dam

Onlangs is Anita ons team komen versterken. Anita heeft 14 jaar bij een collega administratiekantoor gewerkt. Daarvoor was...

Lees verder

Ervaringen


"Ik heb zelf weinig verstand van administratie en boekhouding. De Vlieger Administraties heeft me helder uitgelegd wat ze hebben gedaan en me snel en professioneel geholpen."

Michael de Groot Freelance Webdesigner

"De Vlieger Administraties heeft orde in mijn boekhoudchaos geschapen. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en secuur werk geleverd."

Roy de Groot Kunstenaar

Gratis adviesgesprek

Door onze doeltreffende werkwijze en ervaring zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.