Boekhouding uitbesteden?

De Vlieger administraties verzorgt uw boekhouding van A-Z. Alle soorten bedrijven zijn bij ons welkom, van ZZP tot MKB. De Vlieger Administraties is een vooruitstrevend administratiekantoor. Uw complete boekhouding wordt 100% digitaal verwerkt. Dit bespaart tijd in uw administratie en is voor ons een stuk sneller om uw administratie te verwerken in de boekhouding.  Hierdoor is uw boekhouding makkelijk & snel geregeld.

Wij hebben al een online ZZP pakket vanaf € 49,- per maand.

 

Wij zijn gespecialiseerd om uw administratie digitaal te ontvangen (bijv. via email of smartphone) en te verwerken. Dit is voor uw een gemak, en bovendien een efficiëntere afhandeling van uw administratie. Dit bespaart u dus ook nog in de portemonnee. Daarnaast kan uw boekhouding uiteraard op papier worden aangeleverd. Wij scannen voor u de boekhouding dan in.

Jou verkoopfacturen maak je online en worden direct verwerkt in jouw boekhouding. Door de koppeling van de boekhouding met jouw zakelijke bankrekening heb je direct inzicht in het betaalgedrag van jouw klanten. Het is ook mogelijk met een muisklik een betalingsherinnering te sturen indien nodig.

De ontvangen inkoopfacturen en bonnetjes stuur je via email of via een foto met je smartphone. Deze boekhouding blijven 7 jaar online bewaard in een beveiligde cloud omgeving. U kunt deze facturen altijd eenvoudig terugvinden in uw eigen cloud omgeving. De Vlieger Administraties zorgt voor de correcte verwerking van de administratie en periodiek tijdig de btw-aangifte. Ook kunt u online in de boekhouding inloggen en gebruik maken van de meer dan 40 aanwezige financiële en administratieve rapporten. Zou besteed je de boekhouding uit, maar heb je zelf altijd een up-to-date inzicht in je boekhouding.

Bent u geïntresseerd? Wij geven altijd vooraf een vrijblijvend adviesgesprek. Vul de gegevens aan de linkerkant in en neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

 

Voordelen op een rij:

Homepage Twinfield

  • Minder administratieve rompslomp
  • Dagelijks up-to-date boekhouding
  • Online facturatiesoftware inclusief
  • Uw boekhouding overal en altijd beschikbaar
  • Besparing op uw accountantskosten
  • Geen boekhoudkundige kennis noodzakelijk
  • Deskundig fiscaal advies